6 rate fara dobanda
Cumparaturi in 6 rate fara dobanda la primulzambet.ro
Parteneri
Best friends & Beautiful mommy
Opinia clientilor nostri
Fetita noastra a fost foarte incantata de prima zapada din viata ei :). Ne place si Sania cu saculetul gri, chiar daca nu mai erau disponibile in culoarea rosie asa cum am dorit initial. Multumim ,... David, Bucuresti
Primul Zambet m-a impresionat. Te felicit pentru conceperea www.primulzambet.ro, care e un site care trebuie distribuit. Adela
Am facut comanda prin telefon, deoarece nu prea ma descurc cu calculatorul. Am primit coletul a doua zi, iar nepotelul a fost super incantat de setul de bowling ce i l-am luat. Multumim! Bunica lui Razvanel
Adauga parerea ta
Sistem 3D secure

Termeni si conditii

Introducere

Continutul de pe acest site  www.primulzambet.ro (baze de date, elemente grafice, texte, logo-uri, imagini, etc) sunt in intregime proprietatea SC Primul Zambet SRL. Imaginile produselor, descrierile, specificatiile, materialele video, etc, sunt publicate cu acordul implicit sau explicit al detinatorilor de drepturi (importatori, distribuitori, producatori, etc).

Termeni si conditii
Se recomanda citirea cu atentie a termenilor si conditiilor.
Toate vanzarile, livrarile si orice actiune ce implica acest site se realizeaza exclusiv in baza conditiilor comerciale de mai jos.
Programul de relatii cu publicul se desfasoara de Luni pana Vineri intre orele 9.00 si 17.00, exceptie fac sarbatorile legale si alte evenimente anuntate prin intermediul site-ului.

Confidentialitate si protectia datelor:
SC PRIMUL ZAMBET SRL respecta legile in vigoare privind confidentialitatea datelor. Datele dumneavoastra personale vor fi folosite în conformitate cu dreptul asupra protectiei datelor si numai pentru desfasurarea comenzii dvs. Datele de contact ale clientului vor fi folosite doar in scopul efectuarii livrarii, de catre firma de curierat contractata de catre furnizor.
SC PRIMUL ZAMBET SRL nu vinde, nu ofera, nu face schimb de adrese de email obtinute prin intermediul acestui site, nu divulga adresa dumneavoastra altor persoane care acceseaza paginile acestui site, fara acordul dumneavoastra explicit.
 Adresa clientului va fi folosita doar în scopul dispozitiilor de livrare, de catre firma, a comenzilor actuale si viitoare solicitate.

Datele clientilor cu caracter personal se manipuleaza conform legilor in vigoare. In acest sens este in derulare notificarea la AUTORITATEA NATIONALA DE SUPRAVEGHERE A PRELUCRARII DATELOR CU CARACTER PERSONAL cu nr. notificare  2447

 

Datele Personale
In magazinul online www.primulzambet.ro, utilizatorul este responsabil pentru toate activitatile care survin prin accesarea contului si parolei personale. Societatea Sc Primul Zambet Srl nu poate fi facuta responsabila pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale.

Datele personale ale utilizatorului vor putea fi folosite de catre Sc Primul Zambet Srl si furnizorii sai numai in scopul declarat al acestui site. Informatiile din contul de inregistrare, precum si datele din formularul de comanda vor fi folosite pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, informari despre eventualele promotii, etc.

Datele personale vor putea fi insa transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale sau altor autoritati in drept sa efectueze orice verificari justificate in baza legii, daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu legile in vigoare.Securitatea informatiilor
Sc Primul Zambet Srl garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic. Sc Primul Zambet Srl nu isi asuma insa responsabilitatea pentru pierderile de informatii cauzate de orice defectiuni sau erori ale softului cu care este conceput si gazduit site-ul si nici nu garanteaza faptul ca site-ul, serverul/serverele sau mailurile expediate de www.primulzambet.ro nu contin virusi sau alte componente daunatoare. De asemenea, societatea Sc Primul Zambet Srl nu raspunde pentru defectiunile care pericliteaza securitatea serverului pe care este gazduit site-ul.

Despre continut si produse

SC PRIMUL ZAMBET SRL este partenerul comercial care are in proprietate sau distribuie produsele afisate pe site si vinde, respectiv  incaseaza  de la client (persoana fizica sau juridica) contravaloarea produselor comandate de catre cel din urma.
Achizitionarea produselor de catre minori este exclusa. Intreg continutul de pe site este original, obtinut printr-un acord cu privire la dreptul de a reproduce continutul respectiv  pe  site-ul www.primulzambet.ro ori se afla în domeniul public. Produsele comercializate  nu  sunt  contra-facute.

Informatii legate  de plata si preturi afisate

Toate preturile afisate pe site sunt exprimate in LEI si contin TVA (20%).
Plata se poate face:

  1. Direct la curierul care va livra produsul, pe baza facturii proforme primite in urma comenzii dvs.
  2. Prin virament bancar, pe baza facturii proforme primite in urma comenzii dvs.
  3. Prin card bancar, urmarind pasii necesari cumpararii prin card.
  4. In 6 rate prin Banca Transilvania.

In urma comenzii dumneavoastra, unul dintre reprezentantii nostri va va contacta telefonic sau pe mail pentru a confirma comanda si disponibilitatea produsului, si a va transmite factura proforma pe baza careia veti putea face plata. Toate preturile afisate contin TVA. Disponibilitatea produselor este actualizata saptamanal.

Taxa de transport nu este inclusa in pretul produsului expus, exceptii fac produsele care au mentionat ,,Transport gratuit'.


Livrarea si contravaloarea produselor

Primul Zambet SRL face livrari la adresele comunicate de catre clienti, prin firmele de curierat rapid.

Costurile de transport:
Taxa de transport pentru comenzi: 19 RON*

Pentru a se bucura de transport gratuit valoarea comenzii minime trebuie sa fie de cel putin 250 lei.

Exceptie fac produsele sub care figureaza inscriptia ,,Transport gratuit,,. La aceste produse taxa de transport este suportata de catre Primul Zambet SRL.

Alta exceptie fac produsele a caror greutate depaseste 35 kg, acestea fac parte din categoria ,,Transport greu''. Acesta categorie de greutate este calculata separat conform contractului cu firma de curierat si variaza intre 50 si 75 lei

Garantii:

Termenul legal de garantie este cel inscris pe certificatul de garantie al fiecarui produs in parte si incepe din momentul predarii marfii catre client. In acest timp orice defectiune inscrisa in contractul de garantie va fi remediata fara costuri suplimentare. Garantia nu acopera elementele supuse la uzura.
Pretentiile dumneavoastra in ceea ce priveste garantia sunt limitate la posibilitatile de eliminare a defectelor in conditii de post livrare. In cazul in care nu reusim sa eliminam cauza defectarii produsului, aveti posibilitate a sa primiti o reducere de pret sau sa va retrageti din contractul de vanzare.
SC Primul Zambet SRL nu garanteaza si nici nu va putea fi considerata responsabila pentru produsele care nu sunt importate de firma noastra, in cazul in care produsele livrate nu corespund scopului pentru care au fost achizitionate. Produsele (atunci cand e cazul) sunt insotite de certificate de garantie ale producatorilor respectivi.  Firma SC Primul Zambet SRL nu va putea fi responsabila in cazul oricaror neconcordante sau lipsuri in ceea ce priveste produsele, calitatea acestora sau orice aspecte legate de aceste produse. Orice reclamatie va fi adusa la cunostinta noastra, in scris, la una din adresele noastre afisate pe site, in maxim 48 de ore de la receptionarea produselor, urmand ca aceasta sa fie transmisa furnizorului produselor respective.

Anuntarea defectiunilor:
Aveti obligatia de a transmite catre SC Primul Zambet SRL imediat si neintarziat, orice deteriorare sesizata, in special pagube produse in timpul transportului.

Dreptul la returnare:
Marfa poate fi returnata de catre client in termen de 14 zile de la data primirii produsului (cf.art.9/O.G.34/2014), rambursarea sumelor platite efectuandu-se in maxim 14 zile de la cumpararea produsului, in bune conditii.
Marfa trebuie returnata - nedeteriorata si sa nu prezinte defectiuni, deteriorari, murdarie sau zgarieturi cauzate de cumparator.
 
Informatii privitoare la returnarea produselor:
Consumatorul are dreptul sa notifice in scris sau prin telefon compania SC Primul Zambet SRL ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului. Marfa trebuie sa se returneze in forma sa originala, fara sa fie deteriorata, fara sa prezinte semne de uzura sau utilizare, cu o xerocopie dupa factura, pe adresa noastra. Returul se face prin curierat rapid. Din motive administrative, va rugam nu returnati produsele cu ramburs.
In cazul in care produsul returnat are semne vizibile ca a fost utilizat - in special semne la roti sau zgarieturi, SC PRIMUL ZAMBET SRL nu va accepta produsul returnat. Din acest motiv, va rugam testati produsele cumparate in interior, nu pe strada, inainte de a fi siguri ca doriti sa il returnati.
In cazul returnarii produselor, va rugam sa anuntati in prealabil Serviciul nostru Clienti la numarul de telefon  021-211-11-03
 Cheltuielile de returnare pentru produse vor fi suportate de in totalitate de catre client. SC Primul Zambet SRL are dreptul la revendicarea restituirii pagubelor provenite din folosirea necorespunzatoare a produselor.
Cheltuielile cu returnarea produselor vor fi suportate de catre cumparator. Contravaloarea produselor returnate se va plati in termen de maxim 14 de zile, prin virament bancar in contul precizat de catre client.
 
 
IMPORTANT: Daca se intampla ca ambalajul la sosire sa fie considerabil deteriorat , acest fapt va fi neaparat confirmat de catre soferul responsabil cu livrarea marfii, pentru ca eventualele pagube sa fie decontate de catre societatea de asigurare a transportatorului.
 
Plata si pastrarea in proprietate a marfii:
Pana la plata integrala a comenzii, aceasta marfa ramane proprietatea SC Primul Zambet SRL.
 
Responsabilitati:
SC Primul Zambet SRL se face responsabila doar pentru pagubele care nu au fost produse intentionat sau din neglijenta in timpul transportului.
SC Primul Zambet SRL nu se face responsabila pentru pagube indirecte.
 
Incalcarea conditiilor noastre generale.
Prin incalcarea conditiilor noastre generale, SC Primul Zambet SRL isi rezerva dreptul de a nu mai face livrarea catre client si de a rezilia contractul cu acesta.
 
Modificarea conditiilor generale:
SC Primul Zambet SRL isi rezerva dreptul de a modifica aceste conditii generale, fara a-si prezenta motivele, ori de cate ori considera ca este nevoie. Modificarile aduse nu se aplica pentru comenzile aflate in derulare. Prin efectuarea unei comenzi conditiile generale aflate în vigoare sunt automat acceptate.

Litigii

Eventualele probleme care pot aparea in derularea unei comenzi ce nu s-a putut rezolva prin email sau telefon cu operatorul cu care ati discutat in prealabil, puteti lua legatura pentru conciliere interna gratuita sau pentru lamurirea posibilelor neclaritati cu Marcus Erzsebet nr. tel: 021-211-11-03, email: contact@primulzambet.ro. Problemele nesolutionate pe cale amiabila de catre parti, sunt de competenta instantelor judecatoresti de drept comun din Romania.


Drepturi:
SC PRIMUL ZAMBET SRL isi asuma dreptul de a putea efectua orice modificari ale acestor prevederi , precum si orice modificari aduse site-ului magazin online www.primulzambet.ro , structurii acestuia sau orice alte modificari ce ar putea afecta site-ul, fara a fi necesara vreo notificare prealabila catre utilizatori in acest sens. Firma SC PRIMUL  ZAMBET SRL nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site din orice cauza, inclusiv din cauza unor modificari, setari, up-grade-uri, etc. datorita faptului ca site-ul magazin online www.primulzambet.ro este gazduit de terte parti. SC Primul Zambet SRL nu raspunde de continutul, natura sau calitatea site-urilor la care se ajunge prin legaturi de pe site-ul magazin online www.primulzambet.ro , indiferent de natura acestor legaturi. Pentru respectivele site-uri, raspunderea revine in intregime proprietarilor site-urilor in cauza.

Dreptul la proprietatea intelectuala

Sesizarea incalcarii drepturilor de autor sau probleme legate de drepturi de proprietate intelectuala le puteti face pe adresa de email contact@primulzambet.ro

Primul Zambet Srl detine dreptul de folosinta asupra intregului continut al site-ului www.primulzambet.ro , atat textul cat si imaginile. Orice sesizare in legatura cu o posibila incalcare a dreptului de autor poate fi facuta la adresa contact@primulzambet.ro.
 

 

 
Primul Zambet SRL
Adresa: str. Energiei nr. 5
Tel/Fax: 021-211.11.03, 0755-981-012
E-mail: contact@primulzambet.ro
Google Talk: primulzambet
Nr.inreg.Reg comertului - J30/618/2010
Cod Unic de Inregistrare - RO 27661489
Capital social - 4000 Ron
Cont: Banca Transilvania- RO30BTRL03101202U77081XX
Comenzi telefonice 021-211.11.03, 0755-981-012
yahoo
Se incarca...
Compari.ro - ghid autentic de shopping
Ghidul tau autentic de shopping. Viziteaza magazinul primulzambet.ro pe ShopMania

Facebook

Twitter

YouTube