6 rate fara dobanda
Cumparaturi in 6 rate fara dobanda la primulzambet.ro
Parteneri
Best friends & Beautiful mommy
Opinia clientilor nostri
Fetita noastra a fost foarte incantata de prima zapada din viata ei :). Ne place si Sania cu saculetul gri, chiar daca nu mai erau disponibile in culoarea rosie asa cum am dorit initial. Multumim ,... David, Bucuresti
Primul Zambet m-a impresionat. Te felicit pentru conceperea www.primulzambet.ro, care e un site care trebuie distribuit. Adela
Am facut comanda prin telefon, deoarece nu prea ma descurc cu calculatorul. Am primit coletul a doua zi, iar nepotelul a fost super incantat de setul de bowling ce i l-am luat. Multumim! Bunica lui Razvanel
Adauga parerea ta
Sistem 3D secure

Garantia produselor

Garantia comerciala:

Garantia comerciala este conform certificatului de garantoe emis de catre producator, in functie de categoria de produs si reprezinta perioada in care consumatorul beneficiaza de reparatii gratuite din partea vanzatorului/producatorului.

Pretentiile dumneavoastra in ceea ce priveste garantia sunt limitate la posibilitatile de eliminare a defectelor in conditii de post livrare. In cazul in care nu reusim sa eliminam cauza defectarii produsului, aveti posibilitate a sa primiti o reducere de pret sau sa va retrageti din contractul de vanzare.

SC Primul Zambet SRL nu garanteaza si nici nu va putea fi considerata responsabila pentru produsele care nu sunt importate de firma noastra, in cazul in care produsele livrate nu corespund scopului pentru care au fost achizitionate. Produsele (atunci cand e cazul) sunt insotite de certificate de garantie ale producatorilor respectivi.  Orice reclamatie va fi adusa la cunostinta noastra, in scris, la una din adresele noastre afisate pe site, in maxim 48 de ore de la receptionarea produselor, urmand ca aceasta sa fie transmisa furnizorului produselor respective.

Garantia de conformitate
Toate produsele beneficiaza, conform legii, de garantia de conformitate care reprezinta perioada legala de 2 ani in care consumatorului i se poate aduce produsul la conformitate in mod gratuit. Conformitatea se refera la caracteristicile produsului oferite consumatorului prin publicitatea aferenta facuta de vanzator/producator.
In cazul termenului de garantie de conformitate, producatorul repara, inlocuieste sau restituie contravaloarea produsului, conform legii 449/2003, Art 11, Alineat 2. Perioada de timp stabilita de remediere a reparatiei nu poate depasi 15 zile calendaristice de la data la care cumparatorul a adus la cunostinta vanzatorului lipsa de conformitate a produsului.

Anuntarea defectiunilor:
Aveti obligatia de a transmite catre SC Primul Zambet SRL imediat si neintarziat, orice deteriorare sesizata, in special pagube produse in timpul transportului.
 
Plata si pastrarea in proprietate a marfii:
Pana la plata integrala a comenzii, aceasta marfa ramane proprietatea SC Primul Zambet SRL.
 
Responsabilitati:
SC Primul Zambet SRL se face responsabila doar pentru pagubele care nu au fost produse intentionat sau din neglijenta in timpul transportului.
SC Primul Zambet SRL nu se face responsabila pentru pagube indirecte.
 
Incalcarea conditiilor noastre generale.
Prin incalcarea conditiilor noastre generale, SC Primul Zambet SRL isi rezerva dreptul de a nu mai face livrarea catre client si de a rezilia contractul cu acesta.
 
Modificarea conditiilor generale:
SC Primul Zambet SRL isi rezerva dreptul de a modifica aceste conditii generale, fara a-si prezenta motivele, ori de cate ori considera ca este nevoie. Modificarile aduse nu se aplica pentru comenzile aflate in derulare. Prin efectuarea unei comenzi conditiile generale aflate în vigoare sunt automat acceptate.

Litigii

Eventualele probleme care pot aparea in derularea unei comenzi ce nu s-a putut rezolva prin email sau telefon cu operatorul cu care ati discutat in prealabil, puteti lua legatura pentru conciliere interna gratuita sau pentru lamurirea posibilelor neclaritati, cu Marcus Erzsebet nr. tel: 021-211-11-03, email: contact@primulzambet.ro. Problemele nesolutionate pe cale amiabila de catre parti, sunt de competenta instantelor judecatoresti de drept comun din Romania.

 
Primul Zambet SRL
Adresa: str. Energiei nr. 5
Tel/Fax: 021-211.11.03, 0755-981-012
E-mail: contact@primulzambet.ro
Google Talk: primulzambet
Nr.inreg.Reg comertului - J30/618/2010
Cod Unic de Inregistrare - RO 27661489
Capital social - 4000 Ron
Cont: Banca Transilvania- RO30BTRL03101202U77081XX
Comenzi telefonice 021-211.11.03, 0755-981-012
yahoo
Se incarca...
Compari.ro - ghid autentic de shopping
Ghidul tau autentic de shopping. Viziteaza magazinul primulzambet.ro pe ShopMania

Facebook

Twitter

YouTube