6 rate fara dobanda
Cumparaturi in 6 rate fara dobanda la primulzambet.ro
Parteneri
Best friends & Beautiful mommy
Opinia clientilor nostri
Fetita noastra a fost foarte incantata de prima zapada din viata ei :). Ne place si Sania cu saculetul gri, chiar daca nu mai erau disponibile in culoarea rosie asa cum am dorit initial. Multumim ,... David, Bucuresti
Primul Zambet m-a impresionat. Te felicit pentru conceperea www.primulzambet.ro, care e un site care trebuie distribuit. Adela
Am facut comanda prin telefon, deoarece nu prea ma descurc cu calculatorul. Am primit coletul a doua zi, iar nepotelul a fost super incantat de setul de bowling ce i l-am luat. Multumim! Bunica lui Razvanel
Adauga parerea ta
Sistem 3D secure

Noul cod rutier 2015 - informatii pentru parinti

NOUL COD RUTIER 2015

Informatii care pot fi de ajutor parintilor

Ne asteapta un 2015 cu multe schimbari in lumea auto, noul cod rutier 2015 va intra in vigoare pe data de 6 februarie. Noul cod rutier va aduce cu sine multe schimbari, care ii va pune pe ganduri pe soferii indisciplinati. Printre modificarile adoptate se remarca cea mai mare amenda, 9600 de lei, scaunul obligatoriu pentru copii, dar si transformarea amenzilor de circulatie neplatite in suspendarea permisului. Potrivit noului cod rutier soferii vor fi sanctionati in baza noilor modificari din data de 6 februarie. Ca principalele modificari ale noului cod rutier se remarcă cele referitoare la transportul copiiilor in masina. 
Astfel, copiii sub 12 ani nu pot fi transportati pe scaunele din fata, cu exceptia bebelusilor care sunt transportati cu dispozitive speciale de acest fel. Copiii cu varste de pană la 3 ani nu mai pot fi transportati decat in scaune speciale.

      In aceste situatii, transportul se realizează sub supravegherea unei persoane, alta decat conducatorul auto", se specifica in Codul Rutier. "Copiii cu o inaltime de pana la 135 cm pot fi transportati in autovehicule echipate cu sisteme de siguranta pentru conducator si pasageri, denumite in continuare sisteme de siguranta, doar daca sunt fixati sau prinsi cu ajutorul unui dispozitiv de fixare in scaun pentru copii instalat in autovehicul.", se specifica in Codul Rutier.
"Copiii cu o inaltime de peste 135 cm pot fi transportati in autovehicule echipate cu sisteme de siguranta doar daca poarta centuri de siguranta pentru adulti, reglate astfel incat sa nu treaca peste zona gatului sau fetei, ori daca sunt fixati sau prinsi cu ajutorul unui dispozitiv de fixare in scaun pentru copii instalat in autovehicul", se mai arata in noul Cod Rutier.
Este obligatoriu ca dispozitivele de fixare in scaun sa fie omologate si adecvate pentru caracteristicile fizice ale copiilor.

Sursa articolului

 

 
Primul Zambet SRL
Adresa: str. Energiei nr. 5
Tel/Fax: 021-211.11.03, 0755-981-012
E-mail: contact@primulzambet.ro
Google Talk: primulzambet
Nr.inreg.Reg comertului - J30/618/2010
Cod Unic de Inregistrare - RO 27661489
Capital social - 4000 Ron
Cont: Banca Transilvania- RO30BTRL03101202U77081XX
Comenzi telefonice 021-211.11.03, 0755-981-012
yahoo
Se incarca...
Compari.ro - ghid autentic de shopping
Ghidul tau autentic de shopping. Viziteaza magazinul primulzambet.ro pe ShopMania

Facebook

Twitter

YouTube