6 rate fara dobanda
Cumparaturi in 6 rate fara dobanda la primulzambet.ro
Parteneri
Best friends & Beautiful mommy
Opinia clientilor nostri
Fetita noastra a fost foarte incantata de prima zapada din viata ei :). Ne place si Sania cu saculetul gri, chiar daca nu mai erau disponibile in culoarea rosie asa cum am dorit initial. Multumim ,... David, Bucuresti
Primul Zambet m-a impresionat. Te felicit pentru conceperea www.primulzambet.ro, care e un site care trebuie distribuit. Adela
Am facut comanda prin telefon, deoarece nu prea ma descurc cu calculatorul. Am primit coletul a doua zi, iar nepotelul a fost super incantat de setul de bowling ce i l-am luat. Multumim! Bunica lui Razvanel
Adauga parerea ta
Sistem 3D secure

3D secure

Banii tai sunt in siguranta 100% Banii tai sunt in siguranta 100%

 

Tranzactiile efectuate in sistemele numite generic "Verified by VISA" si "MasterCard SecureCode" sunt rezultatul a 7 ani de experienta in e-commerce. Acestea sunt un pachet de servicii, recomandari, cele mai bune practici si cerinte pentru realizarea tranzactiilor cu carduri bancare folosind Internetul.

Elementul tehnic cheie al acestui program este folosirea unui protocol sigur de autentificare: 3D-Secure.

Prin "Verified by Visa" si programul "MasterCard SecureCode", emitentii au prilejul de a spori veniturile din tranzactii cu carduri bancare, inlocuind sistemul "cash la livrare" si protejand profiturile lor evitand dificultatile observate din experienta altor tari.

3D-Secure ofera o noua abordare globala a autentificarii cumparatorilor si vanzatorilor in tranzactii sigure pe Internet.
El este acum disponibil ca parte a programelor "Verified by VISA" si "MasterCard SecureCode". Prin folosirea acestui sistem de tranzactionare se asteptata o reducere a disputelor din fraudele rezultate din tranzactiile on-line cu cel putin 80%.

Programele "Verified by VISA" si MasterCard SecureCode ofera emitentilor de carduri bancare urmatoarele avantaje:

- reducerea disputelor, exceptiilor si fraudelor;
- cresterea increderii detinatorilor de carduri bancare, cresterea valorilor tranzactionate si implicit a profiturilor din exploatare;
- cresterea pietei prin promovarea unui serviciu competitiv si de calitate

Incepand cu aprilie 2003, emitentii de carduri bancare au pierdut drepturile de chargeback daca detinatorii de carduri cumpara din magazine care realizeaza tranzactii 3D-Secure si nu sunt inrolati.
In concordanta cu accesul complet la noua strategie dezvoltata, ROMCARD se implica in stimularea e-commerce-ului in Romania introducand aceasta tehnologie sigura: protocolul 3-D Secure prin "Verified by VISA" si "MasterCard Secure Code".
ROMCARD, ca procesor de tranzactii cu carduri in Romania , a implementat cu succes tehnologia 3DSecure furnizata de companiile OpenWay si iBIZ Software integrand-o in sistemul sau de procesare.

Bazat pe o solutie proprie, ROMCARD ofera la cheie serviciile pentru "Verified by VISA" si "MasterCard Secure Code" pentru a tranzactii sigure prin Internet folosind cardurile bancare.
 

 
Primul Zambet SRL
Adresa: str. Energiei nr. 5
Tel/Fax: 021-211.11.03, 0755-981-012
E-mail: contact@primulzambet.ro
Google Talk: primulzambet
Nr.inreg.Reg comertului - J30/618/2010
Cod Unic de Inregistrare - RO 27661489
Capital social - 4000 Ron
Cont: Banca Transilvania- RO30BTRL03101202U77081XX
Comenzi telefonice 021-211.11.03, 0755-981-012
yahoo
Se incarca...
Compari.ro - ghid autentic de shopping
Ghidul tau autentic de shopping. Viziteaza magazinul primulzambet.ro pe ShopMania

Facebook

Twitter

YouTube