6 rate fara dobanda
Cumparaturi in 6 rate fara dobanda la primulzambet.ro
Parteneri
Best friends & Beautiful mommy
Opinia clientilor nostri
Fetita noastra a fost foarte incantata de prima zapada din viata ei :). Ne place si Sania cu saculetul gri, chiar daca nu mai erau disponibile in culoarea rosie asa cum am dorit initial. Multumim ,... David, Bucuresti
Primul Zambet m-a impresionat. Te felicit pentru conceperea www.primulzambet.ro, care e un site care trebuie distribuit. Adela
Am facut comanda prin telefon, deoarece nu prea ma descurc cu calculatorul. Am primit coletul a doua zi, iar nepotelul a fost super incantat de setul de bowling ce i l-am luat. Multumim! Bunica lui Razvanel
Adauga parerea ta
Sistem 3D secure

14 zile calendaristice banii inapoi

Conditii si procedura de returnare a produsului
 
Conform O.G. 34/2014,  consumatorul beneficiaza de o perioada de 14 zile calendaristice pentru a se retrage dintr-un contract la distanta sau dintr-un contract in afara spatiilor comerciale, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere si fara a suporta alte costuri decat cele prevazute la art. 13 alin. (3) si la art. 14.

In acest sens va informam despre dreptul de retragere, pe baza Ordonantei de urgenta nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesionistii, precum si pentru modificarea si completarea unor acte normative (publicata în Monitorul Oficial, Partea I nr. 427 din 11.06.2014).

Model formular de retragere : http://primulzambet.ro/formular-retragere.doc

Aveti dreptul de a va retrage din prezentul contract, fara a preciza motivele, în termen de 14 zile calendaristice. Perioada de retragere expira dupa 14 zile începând:

- de la ziua încheierii contractului (în cazul unui contract de prestari de servicii sau al unui contract pentru furnizarea de apa, gaze naturale, energie electrica, atunci când acestea nu prevad vânzarea într-un volum limitat sau cantitate stabilita, de energie termica sau continuturi digitale care nu sunt livrate pe un suport material)

sau

- de la ziua la care intrati dv. sau o parte terta, alta decât transportatorul, indicata de dumneavoastra, în posesia fizica a produselor (în cazul unui contract de vânzare)

sau

- de la ziua la care intrati dv. sau o parte terta, alta decât transportatorul, indicata de dv., în posesia fizica a ultimului produs (în cazul unui contract privind bunuri multiple comandate de consumator printr-o singura comanda si livrate separat)

sau

- de la ziua la care intrati dv. sau o parte terta, alta decât transportatorul, indicata de dv., în posesia fizica a ultimului lot sau
a ultimei piese (în cazul unui contract privind livrarea unui produs constând din mai multe loturi sau parti)

sau

- de la ziua la care intrati, dv. sau o parte terta, alta decât transportatorul, indicata de dv., în posesia fizica a primului produs (în cazul unui contract pentru livrarea periodica de produse pe o perioada de timp determinata)

Pentru a va exercita dreptul de retragere trebuie sa ne informati cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul contract, utilizând o declaratie neechivoca, de exemplu, o scrisoare trimisa prin posta, fax sau e-mail. Modelul vizualizati AICI!

Pentru a respecta termenul-limita de retragere este suficient sa trimiteti comunicarea privind exercitarea dreptului de retragere înainte de expirarea perioadei de retragere.

Daca va retrageti, vom rambursa suma pe care am primit-o de la dv. aferenta produselor comandate, cu exceptia costurilor de transport fara întârzieri nejustificate si, în orice caz, nu mai târziu de 14 zile calendaristice de la data la care suntem informati cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul contract. Vom efectua aceasta rambursare folosind aceeasi modalitate de plata ca si cea folosita pentru tranzactia initiala, cu exceptia cazului în care v-ati exprimat acordul expres pentru o alta modalitate de rambursare; în orice caz, nu vi se vor percepe comisioane din partea noastra ca urmare a unei astfel de rambursari.

Putem amâna rambursarea pâna la data la care primim înapoi produsele sau pâna la momentul la care ne-ati furnizat dovada ca ati trimis înapoi produsele, fiind valabila data cea mai apropiata.

Expediati produsele sau inmanati-le direct noua la adresa depozitului de la care au fost expediate, adresa pe care o veti primi in scris, prin email, imediat dupa confirmarea primirii solicitarii de retragere, fara intarzieri nejustificate si, in orice caz, in decurs de maximum 14 zile calendaristice de la data la care ne-ati comunicat retragerea. Termenul este respectat daca produsele sunt trimise inapoi inainte de expirarea perioadei de 14 zile calendaristice.
Va trebui sa suportati costul direct al returnarii produselor.
Sunteti responsabil doar pentru diminuarea valorii produselor care rezulta din manipulari, altele decat cele necesare pentru determinarea naturii, calitatilor si functionarii produselor.

 
Primul Zambet SRL
Adresa: str. Energiei nr. 5
Tel/Fax: 021-211.11.03, 0755-981-012
E-mail: contact@primulzambet.ro
Google Talk: primulzambet
Nr.inreg.Reg comertului - J30/618/2010
Cod Unic de Inregistrare - RO 27661489
Capital social - 4000 Ron
Cont: Banca Transilvania- RO30BTRL03101202U77081XX
Comenzi telefonice 021-211.11.03, 0755-981-012
yahoo
Se incarca...
Compari.ro - ghid autentic de shopping
Ghidul tau autentic de shopping. Viziteaza magazinul primulzambet.ro pe ShopMania

Facebook

Twitter

YouTube